понеділок, 12 березня 2018 р.

Проблеми та інновації в природничо-математичній, технологічній і професійній освіті

VІ-а Міжнародна науково-практична онлайн-інтернет конференція «Проблеми та інновації в природничо-математичній, технологічній і професійній освіті»

Місце проведення: Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка.
Час проведення: 19-20 квітня 2018 р.
Реєстрація: до 10 квітня 2018 року.

Доповіді учасників конференції буде розміщено на Web-сторінці за адресою: http://www.kspu.kr.ua; надруковано у збірнику тез. Статті обсягом 10-12 сторінок, оформлені належним чином (Бюлетень ВАК України № 5, 2009 р.), будуть надруковані в збірнику наукових праць Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка «Наукові записки. Серія: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти», який внесено до переліку наукових фахових видань України

Напрями роботи конференції:
  1. Історія, зарубіжний та вітчизняний досвід, перспективи розвитку природничо-математичної, технологічної та професійної освіти.
  2. Інновації в освіті: методологічні, теоретичні, практичні та методичні аспекти.
  3. Застосування інформаційно-комунікаційних і комп’ютерних технологій та засобів навчання у природничо-математичній, технологічній та професійній освіті.
  4. Теоретико-методологічні та психолого-педагогічні аспекти формування професійної компетентності студентів та учнів в процесі навчання.
  5. Актуальні проблеми освіти та технологій у середній та вищій школі.
Вартість. 30 грн. за сторінку.

Немає коментарів:

Дописати коментар