понеділок, 17 жовтня 2022 р.

Проблеми та інновації в природничо-математичній, технологічній і професійній освіті

XIV Міжнародна науково-практична онлайн-інтернет конференція «Проблеми та інновації в природничо-математичній, технологічній і професійній освіті»

Місце проведення: Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка.
Час проведення: 20 листопада - 1 грудня 2022 р.
Реєстрація: до 26 листопада 2022 року.

До участі у конференції запрошуються науковці, викладачі закладів вищої освіти, вчителі і викладачі закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти, фахівці-практики, докторанти, аспіранти, студенти.
Передбачається публікація статей у збірнику наукових праць Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка «Наукові записки. Серія: Педагогічні науки».

Напрями роботи конференції:
  1. Історія, зарубіжний та вітчизняний досвід, перспективи розвитку природничо-математичної, технологічної та професійної освіти (Секція 1)
  2. Інновації в освіті: методологічні, теоретичні, практичні та методичні аспекти (Секція 2)
  3. Застосування інформаційно-комунікаційних і цифрових технологій та засобів навчання у природничо-математичній, технологічній та професійній освіті (Секція 3)
  4. Формування soft skills здобувачів професійної освіти: теорія і практика (Секція 4)
  5. Теоретико-методологічні та психолого-педагогічні аспекти формування професійної компетентності студентів та учнів у процесі навчання (Секція 5)
  6. Актуальні проблеми освіти й технологій у середній та вищій школі (Секція 6)
  7. Особливості створення та використання систем автоматизованого проектування, робототехнічних і мехатронних систем в освітньому процесі (Секція 7)
Вартість. 60 грн. за сторінку + 50 грн (DOI)

Немає коментарів:

Дописати коментар